Dessa kokböcker finns i min bokhylla än så länge
- Markus Aujalay - Måndag-Torsdag
- Markus Aujalay - Mat hemma och på krogen
- Heston Blumenthal - Heston's Fantastical Feasts
- Heston Blumenthal - In search of perfection
- Heston Blumenthal - The Fat duck cookbook
- Peter Gilmore - Quay
- Johnny Iuzzini - Dessert Fourplay
- Jill Colonna - Mad About MacArons!
- Fredrik Zäll / Daniel Roos - Lyxlagat sött & gott
- Tom Sjösteds - Toms tips : 77 recept på 7 veckor
- Paul Svensson - Paul grillar
- Thomas Keller - Under pressure
- Thomas Keller - Bouchon
- Thomas Keller - Ad hoc at home
- Jody Vassallo - Salt och peppar
- Gordon Ramsay - Frisk aptit
- Gordon Ramsay - Recipes From A 3*** Chef
- Gordon Ramsay - Fast food
- Heléne Johansson - Bröd från Brunkebergs Bageri
- Melker Andersson - Hemma hos Melker Andersson : snabblagat, tillagat och vällagat
- Melker Andersson - Eld
- Melker andersson - Smak
- Melker Andersson - Oas
- Leila Lindholm - A Piece of Cake
- Leila Lindholm - Leilas middagstips
- Lisa Eisenman Frisk / Monica Eisenman - Sommarens söta
- Lisa Eisenman Frisk / Monica Eisenman - Vinterns söta
- Lisa Eisenman Frisk / Monica Eisenman - Två systrars söta
- Joachim Stokstad - Receptfritt : kockens bästa knep
- Thomas Rode Andersen - 34 trestjärniga krogar i Europa
- Maximillian Lundin - Gårdarnas mat
- Jamie Oliver - Hemma hos Jamie : fyra årstider i köket
- Jamie Oliver - Middag med Jamie
- Jamie Oliver - Den nakna kocken
- Jamie Oliver - Den nakna kockens återkomst
- Jamie Oliver - Jamies kök
- Jamie Oliver - Happy days med Jamie Oliver
- Jens Linder - Det glömda köket
- Fanny Bergenström / Anna Bergenström - Vinterns goda ting
- Claes Britton /Christina Britton - PA & Co
- Lisa Förare Winbladh - Ditt nya skafferi
- Rikard Nilsson / Per-Olof Hegg - Den tekniske kocken
- Rikard Nilsson / Per-Olof Hegg - Den tekniske kocken 2
- Johan Sörberg - Riddarbageriets bröd
- Jan Hedh - Desserter
- Jan Hedh - Chokladpassion
- Mathias Dahlgren - Bon Lloc
- Camilla Läckberg/ Christian Hellberg- Fest, mat & kärlek
- Mathias Dahlgren - Det naturliga köket
- Niklas Ekstedt / Magnus Palmér - Niklas mitt i veckan
- Niklas Ekstedt - Niklas kokbok
- Catarina Bennetofft - Grilla med Allt om Mat
- Anna Förster - Mera Fredagsgourmet
- Jan Holmström - Grilla med Allt om Mat
- David Chang - Momofuku
- Monika Ahlberg - Rosendals trädgårdscafé
- Monika Ahlberg - Min mat
- Anna Bergenström - Under valnötsträdet
- Anna Bergenström - Kärlek, oliver, timjan
- Håkan Fällman - Kött
- Therese Wikström - Njut en liten smula
- Therese Wikström - Tillfällen att njuta en liten smula
- Karin Fransson - Karin Franssons sju årstider
- Karin Fransson - Karin Franssons gröna smaker
- Pontus Frithiof - Pontus by the book
- Marcus Samuelsson - Aquavit New York
- Marcus Nemrin - Sofieros kokbok kungliga middagar
- Claes Karlsson - Nötter & choklad
- Claes Karlsson - Mer än bara äppelkaka
- Gert Klötzke / Niclas Wahlström - Smörgåsbord
- Henrik Norström - Mitt nära kök
- Med smaker från Skåne
- Mikael Andersson - Bene bene
- Slutet gott med Allt om mat
- ICAs Provkök - Sju sorters kakor
- Peter Skogström / Marie Skogström - Rödbetor och rabarber
- Sven Erik Renaa / Tom Haga - Naked ingredients
- Grant Achatz - Alinea
- Laurent Schott - The Seven sins of chocolate
- Ferran Adria - Modern Gastronomy A to Z